ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Βήμα 1 | Μουλιάζουμε τα σιίτακε για 2-3 ώρες. |
Βήμα 2 | Βάζουμε μία κατσαρόλα με νερό στη φωτιά και φέρουμε σε σημείο βρασμού. |
Βήμα 3 | Κόβουμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και το πετάμε, κόβουμε το κεφάλι των σιίτακε σε λωρίδες και το προσθέτουμε στο νερό, σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. |
Βήμα 4 | Κόβουμε το καρότο σε λεπτές λωρίδες, προσθέτουμε στην κατσαρόλα. |
Βήμα 5 | Κόβουμε παρόμοια το ντάικον, και το προσθέτουμε. |
Βήμα 6 | Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο (να μην κοχλάζει). Διαλύουμε το Μίσο σε λίγο από τον ζεστό ζωμό και το ξαναρίχνουμε στη σούπα. Προσθέτουμε το γουάκαμε και σιγομαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά, χωρίς να βράζει! |
Βήμα 7 | Προσθέτουμε (προαιρετικά) λίγες σταγόνες χυμό τζίντζερ. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι. |
Καλή σας απόλαυση ♥
Πηγή: http://www.oneproject.gr
Leave a Reply