ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Βήμα 1 Μουλιάζουμε τα σιίτακε για 2-3 ώρες.
Βήμα 2 Βάζουμε μία κατσαρόλα με νερό στη φωτιά και φέρουμε σε σημείο βρασμού.
Βήμα 3 Κόβουμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και το πετάμε, κόβουμε το κεφάλι των σιίτακε σε λωρίδες και το προσθέτουμε στο νερό, σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
Βήμα 4 Κόβουμε το καρότο σε λεπτές λωρίδες, προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
Βήμα 5 Κόβουμε παρόμοια το ντάικον, και το προσθέτουμε.
Βήμα 6 Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο (να μην κοχλάζει). Διαλύουμε το Μίσο σε λίγο από τον ζεστό ζωμό και το ξαναρίχνουμε στη σούπα. Προσθέτουμε το γουάκαμε και σιγομαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά, χωρίς να βράζει!
Βήμα 7 Προσθέτουμε (προαιρετικά) λίγες σταγόνες χυμό τζίντζερ. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.

Καλή σας απόλαυση ♥

Πηγή:   http://www.oneproject.gr

Mama Earth

Mama Earth

Μετάδοση αγάπης για την ανθρώπινη φύση και το περιβάλλον, συνταγές και υγιεινός τρόπος ζωής, θετική γονεικότητα, φυσικός τοκετός και ότι προάγει την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες, απόψεις, εμπειρίες στο info@mamaearth.gr