Mama Earth

Health & Wellness Coach Alexandra

Η πορεία μου μέχρι σήμερα με οδήγησε στο να είμαι Health & Wellness Coach και να δημιουργήσω το mamaearth.gr.
Στην εργασία που επέλεξα, έχω βρει το νόημα της ζωής μου.

Από μικρή ηλικία μετά από ατελείωτες προπονήσεις στο μπάσκετ κατάφερα να συμμετάσχω στην Εθνική Ελλάδος Νεανίδων. Αυτό το ομαδικό άθλημα μου έδωσε πειθαρχία και με έμαθε να μοιράζομαι, να αγαπώ την συνεργασία και να έχω πάντα σκοπό τη νίκη, όπως και στους αγώνες στα γήπεδα.

Σήμερα σαν ενήλικας, έμαθα πως ακόμα και αν χάνουμε μαθαίνουμε. Έτσι όταν η ζωή μου έφερε κάποια στιγμή μια ασθένεια, η οποία με δυσκόλεψε πολύ, συνειδητοποίησα πως μου έδωσε απίστευτες δυνατότητες. Με οδήγησε στο να ασχοληθώ πολύ βαθιά με την διατροφή, να βρεθώ σε ομάδες αυτογνωσίας και διαλογισμού για αρκετά χρόνια και να αναζητήσω τρόπους για να θεραπευτώ.

Το δικό μου θεραπευτικό ταξίδι, με οδήγησε στο να εμβαθύνω σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Πάντα ήμουν ανήσυχο πνεύμα και αναζητητής της αλήθειας κι αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ. Θέλω να εξελίσσομαι συνεχώς και μέσα από την συνεργασία μου με άλλους ανθρώπους να μοιραστώ πράγματα που κατέκτησα με πολύ κόπο. Έτσι κι εκείνοι αντίστοιχα, αν το επιθυμούν, να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, να κερδίσουν χρόνο, να εξελιχθούν πιο γρήγορα και να βάλουν τους στόχους τους σε δράση.

Η εκπαίδευσή μου στο Coaching και η εμπειρία μου, με βοήθησαν να σχεδιάσω τη δική μου μέθοδο, που θα σε φέρει πιο κοντά στο πραγματικό σου πάθος!

Μέσα απο τη συνεργασία μας μπορείς να:

  • Επανεξετάσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να τις αντικαταστήσεις με καινούργιες που σου ταιριάζουν καλύτερα.
  • Να βελτιώσεις τις συνήθειες ύπνου.
  • Να ανακαλύψεις την άσκηση που λειτουργεί για εσένα.
  • Να αποκτήσεις μαγειρικές δεξιότητες.
  • Να ανακαλύψεις νέες συνταγές που θα σου αρέσει να φτιάχνεις.
  • Να αποκτήσεις ένα σχέδιο για την προμήθεια, τον προγραμματισμό, την προετοιμασία των γευμάτων.
  • Να πάρεις πίσω το σώμα σου μετά το μωρό (ναι, μπορεί να γίνει!)

Τρόποι συνεργασίας

One to one Coaching

Η πραγματική υγεία δεν είναι να έχουμε σωστά νούμερα στις εξετάσεις αίματος, αλλά και άλλοι τομείς της ζωής μας όπως η εργασία, οι σχέσεις μας, η κοινωνική μας ζωή, η εσωτερική μας ηρεμία και όχι μόνο.

Μαζί λοιπόν , μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εντελώς ξεχωριστό, πρόγραμμα το οποίο θα είναι χτισμένο γύρω από τη ζωή και τις ανάγκες σου. Θα ανακαλύψουμε τις πραγματικές επιθυμίες σου και με διάφορες τεχνικές θα μπεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στη δράση που τόσο πολύ έχεις ανάγκη.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί μία ώρα και χρειαζόμαστε σίγουρα για αρχή 4 συνεδρίες. Στη συνέχεια ο αριθμός των συνεδριών θα εξαρτηθεί απο αυτά που θα αναδυθούν και θα χρειαστεί να δουλέψουμε μαζί!

Αν από σήμερα θα ήθελες να γίνω η δική σου Health & Wellness Coach, στείλε μου μήνυμα στο e-mail: info@mamaearth.gr ή στα Social Media του www.mamaearth.gr και θα επικοινωνήσω αμέσως μαζί σου.

Workshops

Μπορείς να λάβεις μέρος σε κάποιο από τα event που διοργανώνω και αφορούν την ευεξία, μακροβιότητα, coaching και φυσικά πολύ μαγειρική.

Το Health & Wellness coaching εξετάζει τους παρακάτω τομείς της ζωής σου: πνευματικό, κοινωνικό, συναισθηματικό, νοητικό, περιβαλλοντικό, σωματικό και επαγγελματικό. Aυτοί οι τομείς μπορούν να επηρεάσουν την υγεία σου και σε βοηθά να κάνεις τις αλλαγές που απαιτούνται σε κάθε έναν από αυτούς για να βρεις την ισορροπία, τη δύναμη, την ανθεκτικότητα, την υγεία και την ομορφιά που κρύβεις μέσα σου. Μια αλλαγή σε σένα επηρεάζει και τους ανθρώπους γύρω σου και τελικά συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης και πιο υγιούς κοινωνίας.

Το βιογραφικό μου

Eίμαι μαμά, σύζυγος και φίλη της χορτοφαγικής και gluten free διατροφής. Απο την παιδική ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό και έκανα πρωταθλητισμό στο μπάσκετ με συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδος. Σπούδασα ειδικός αεροπορικών εταιρειών και εργάστηκα για την Varig βραζιλιάνικη αεροπορική εταιρεία . Στην πορεία όμως επιλέγοντας αυτό που έλεγε η καρδιά μου, αποφάσισα να αλλάξω κατεύθυνση.

Το 2011 εκπαιδεύτηκα στο AYURVEDIC FACE & HEAD MASSAGE, REJUVANCE , GUA SHA και πήρα μύηση REIKI πρώτου βαθμού. Πέρασα αρκετό χρονικό διάστημα σε κέντρα διαλογισμού παρακολουθώντας διάφoρες τεχνικές διαλογισμού και σεμινάρια (vipassana, kundalini, Nadabrahma meditation, κ.α.)

Το 2013 τελείωσα τη διετή εκπαίδευσή μου στα ιατρικά μαθήματα Ανατομίας-Παθολογίας (σχολή Νatural Health Science).

Το 2014 ήρθα αντιμέτωπη με ένα αυτοάνοσο το οποίο μου έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψω μέσα από το σώμα μου βιωματικά πλέον, το πόσο σημαντική είναι η τροφή. Παρατηρώντας στον ίδιο μου τον εαυτό πόσο σημαντικές αλλαγές μπορούν να συμβούν, εμβάθυνα στη Διατροφή και στην Αυτογνωσία .

Το 2017 εκπαιδεύτηκα σαν Raw Food Cef at Home στα γλυκά που είναι και η αδυναμία μου. Θέλοντας να μεταφέρω στον συνάνθρωπο τις γνώσεις μου, δημιούργησα το mamaearth.gr για να δεσμεύσω τον εαυτό μου να τρέφομαι σωστά και να προσφέρω στους συνανθρώπους μου.

Το 2019 σπούδασα στο Eθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σήμερα εργάζομαι ως Coach Υγείας, Ευεξίας, Άσκησης και Μακροβιότητας και παραδίδω διάφορα workshop μαγειρικής. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια για την Εναλλακτική Διατροφή και δεν σταματάω την εξερεύνηση και τον πειραματισμό καθώς είναι πολύ σημαντικό ο συνδυασμός μιας νόστιμης και ταυτόχρονα υγιεινής διατροφής .

Όταν τρέφομαι σωστά αισθάνομαι, σέβομαι και αγαπώ τον εαυτό μου και τους άλλους.