29 Σεπτεμβρίου – 30 Σεπτεμβρίου
29 Σεπ στις 10 π.μ. μέχρι 30 Σεπ στις 6 μ.μ.
Διοργανωτές :  Mary Koliousi – Alternative Therapist  και Prevent B N T
Η ικανότητα μας να χαλαρώσουμε, να νοιώσουμε καλά με τον εαυτό μας και να ζήσουμε στο έπακρο των δυνατοτήτων μας, επηρεάζεται έντονα και άμεσα από την θέση που έχουμε μέσα στην οικογένεια καταγωγής και οικογένεια που δημιουργήσαμε εμείς ή/και με τον χώρο εργασίας μας.
Συχνά, από αγάπη -και λόγω της ανάγκης μας να ανήκουμε κάπου- θυσιάζουμε χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε την φυσική μας θέση μέσα στο σύστημα για να διατηρήσουμε ισορροπίες. Είτε προσπαθώντας να εκπληρώσουμε την “μοίρα” κάποιου άλλου, είτε κουβαλώντας στους δικούς μας ώμους τα συναισθήματα των άλλων παίρνοντας την θέση κάποιου ατόμου που έχει αποκλειστεί ή απορριφθεί από το σύστημα.
Λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο κουβαλάμε τα βάρη των άλλων και δεν ζούμε την ζωή που μας ήταν προορισμένη.Μέσα από αυτό το γκρουπ, θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε και να καταλάβετε την κρυμμένη δυναμική του συστήματος σας και να ξανά-βρείτε την θέση που δικαιούστε μέσα σε αυτό.

Μόλις θυμηθείτε την ξεχασμένη (σας) αρμονία, θα νοιώσετε μεγάλη απελευθέρωση και θα πλημμυρίσετε από νέα ενέργεια για την δική σας ζωή.

Παίρνοντας μέρος σε ένα γκρουπ Συστημικής Αναπαράστασης ανακαλύπτετε κρυμμένες δυναμικές που σας επηρεάζουν είτε στήνοντας δίκη σας αναπαράσταση, είτε παίρνοντας μέρος σαν αντιπρόσωπος σε αναπαράσταση άλλου ατόμου, είτε απλά με το να παρευρισκεστε και να παρακολουθείτε.

Σε αυτό το γκρουπ, είτε δημιουργήσετε την δική σας συστημική αναπαράσταση, είτε συμμετάσχετε σε εκείνη των άλλων συμμετεχόντων, θα βιώσετε πολλά τα οποία θα οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές στην ζωή σας.

? ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θα λάβουμε υπ’όψιν
όλα τα θέματα που θα φέρουν οι συμμετέχοντες. Μερικά απ’αυτά θα δουλευτούν με έναν συλλογικό τρόπο και
κάποια άλλα θα στηθούν με τον παραδοσιακό τρόπο που στήνεται μία συστημική αναπαράσταση. Θα αποφασίσουμε κατά τη διάρκεια του γκρούπ, ποιος τρόπος είναι πιο ωφέλιμος για κάθε συμμετέχοντα.

Το event αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Μαίρης Κολιούση με την Prevent Biodynamic Natural Therapies.

?Π̲λ̲η̲ρ̲ο̲φ̲ο̲ρ̲ί̲ε̲ς̲ ̲&̲ ̲Κ̲ρ̲α̲τ̲ή̲σ̲ε̲ι̲ς̲:̲

☎ Η τηλεφωνική κράτηση είναι υποχρεωτική. Για να προβείτε σε κράτηση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με:
– την Μαίρη Κολιούση στον αριθμό: 697 28 38 490
– την Αλεξάνδρα στον αριθμό: 693 94 84 490

Εάν επιθυμείτε να διαβάσετε/μάθετε περισσότερα με τους Premartha & Svarup, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους:
Mama Earth

Mama Earth

Μετάδοση αγάπης για την ανθρώπινη φύση και το περιβάλλον, συνταγές και υγιεινός τρόπος ζωής, θετική γονεικότητα, φυσικός τοκετός και ότι προάγει την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες, απόψεις, εμπειρίες στο info@mamaearth.gr