Πρίν από λίγο καιρό δοκίμασα μία σπαγγέτι από Konjac. Μου έκανε απίστευτη εντύπωση πόσο ιδιαίτερη γεύση έχει. Άρεσε πολύ και στη μικρή μου!

Τί είναι το konjac;

Η ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ Konjac είναι ριζώδες λαχανικό, χαμηλό σε θερμίδες, αλλά πλήρης τροφή, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Καταναλώνεται στις χώρες της Ασίας, και ιδιαίτερα στην Ιαπωνία, εδώ και αιώνες! Είναι διάσημο γιατί, είναι τροφή με ΧΑΜΗΛΟ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ και περιέχει την ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ φυτική ίνα Γλυκομανάνη.

Αποτελεσματικά κατά της παχυσαρκίας, της χοληστερόλης, της αρτηριακής πίεσης, των πεπτικών προβλημάτων. Καταλαμβάνει αρκετό χώρο στο στομάχι και δημιουργεί το ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΡΕΣΜΟΥ, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η γλυκομανάνη χρησιμοποιείται συνήθως σε τρόφιμα ώς γαλακτωματοποιητής και πυκνωτικό μέσο. Αλεύρι γλυκομανάνης βρίσκουμε σε τόφου, νούντλς, σπαγγέτι και ζελέ konjac.

Η σπαγγέτι konjac που δοκίμασα είναι ένα θαυμάσιο υποκατάστατο των συνηθισμένων ζυμαρικών, που μπορεί να μειώσει από 300+ τις θερμίδες που παίρνετε, κάθε φορά!!

✅ ΧΩΡΙΣ Γλουτένη, Σιτάρι, Ζάχαρη, Λακτόζη, Αλάτι, Αυγά, Σόγια και Γεννετικώς Τροποποιημένα ή τεχνητά συστατικά.
Εξαίρετη Σύσταση για Χορτοφάγους, Διαβητικούς, Βίγκαν, Νηστευόμενους, δίαιτες Paleo.

Και το καλύτερο το άφησα για το τέλος!!

Η σπαγγέτι είναι σε σακουλάκι με υγρό έτοιμη για βρώση που σημαίνει πως μπορείς να έχεις μερικά κουτάκια στο γραφείο και να τρώς αντί να παραγγείλεις.

Για να σας κάνω τη ζωή εύκολη μπορείτε να καλέσετε στα κεντρικά γραφεία της https://www.greenbay.gr/ στο τηλέφωνο +30 210 8141800 για να ενημερωθείτε για τα καταστήματα που διανέμεται κοντά στην περιοχή σας.

Οφείλω να ενημερώσω πως η ανάρτησή μου δεν είναι sponsored.

Mama Earth

Mama Earth

Μετάδοση αγάπης για την ανθρώπινη φύση και το περιβάλλον, συνταγές και υγιεινός τρόπος ζωής, θετική γονεικότητα, φυσικός τοκετός και ότι προάγει την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες, απόψεις, εμπειρίες στο info@mamaearth.gr