Θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο; Θες να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να αποκτήσεις έναν πιο υγιεινό αλλά εξίσου νόστιμο τρόπο μαγειρικής; Άλλωστε μην ξεχνάτε «Είμαστε ο,τι τρώμε!»

Είμαι η Αλεξάνδρα Κύρκου, είμαι Health & Wellness Coach και είμαι η δική σου Coach από σήμερα!!

Εξειδικεύομαι στo πώς να ξεκινήσεις υγιεινή διατροφή, πώς να ενσωματωθεί στην καθημερινότητά σου χωρίς ταλαιπωρίες και δίαιτες και πώς αυτό να γίνει μόνιμο. Ασχολούμαι ολιστικά με τον άνθρωπο επομένως θα εξετάσουμε και άλλες πλευρές σου!

Πρόθεσή μου είναι να γίνουμε μια ομάδα και να πετύχουμε παρέα τον στόχο μας.

Στο πρώτο μας διαδικτυακό ραντεβού λοιπόν, θα ετοιμάσουμε όλοι μαζί, ένα ζεστό θρεπτικό ρόφημα και ένα υγιεινό και πεντανόστιμο γλυκό έκπληξη για τα Χριστούγεννα !!

Καθώς θα γίνουμε μια ωραία παρέα γιατί θα μαγειρεύετε και εσείς ταυτόχρονα μαζί μου, θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί ένα θεραπευτικό ταξίδι.

Θα προσδιορίσουμε παρέα έναν στόχο και θα καταστρώσουμε ένα κοινό σχέδιο δράσης. Ό,τι πούμε θα μείνει μεταξύ μας. Ο ένας θα ενδυναμώνει τον άλλο και είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε!!

Τα υλικά των συνταγών, θα σας τα στείλω λίγες μέρες πριν.

Τί ωραία!! Σας περιμένω με χαρά στην πρώτη μας συνάντηση!!

Zoom link to join us! https://us02web.zoom.us/j/87832690530?pwd=MVpHdFZWR05JZEtmQzRsaDNtNDRBUT09

Κόστος συμετοχής : 10 ευρώ*

*Το κόστος για ατομικό coaching είναι 40 ευρώ αλλά επειδή είμαστε ομάδα μέσω του Hobnob είναι 10 ευρώ

Πληρωμή με κατάθεση από Πειραιώς σε Πειραιώς

Για κατάθεση συνδρομής το IBAN είναι
GR55 0171 6040 0066 0414 3633 467
Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος Χομπ Νομπ Ομάδα Τέχνης και Δράσης

Πληρωμή με κάρτα μέσω PayPal

https://paypal.me/Hobnobstudio?locale.x=en_US

Διαβάστε για την εισηγήτρια Αλεξάνδρα Κύρκου στο παρακάτω link
https://www.mamaearth.gr/health-wellness-coach-alexandra/

Social Media
https://www.facebook.com/mamaearth.gr/
https://www.instagram.com/mamaearth.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCqG2loV1_SZEz_SE9JScc-g


Αλεξάνδρα Κύρκου

Αλεξάνδρα Κύρκου

Eίμαι μαμά, σύζυγος και φίλη της χορτοφαγικής και gluten free διατροφής. Απο την παιδική ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό και έκανα πρωταθλητισμό στο μπάσκετ με συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδος. Σπούδασα ειδικός αεροπορικών εταιρειών και εργάστηκα για την Varig βραζιλιάνικη αεροπορική εταιρεία . Στην πορεία όμως επιλέγοντας αυτό που έλεγε η καρδιά μου, αποφάσισα να αλλάξω κατεύθυνση. Το 2011 εκπαιδεύτηκα στο AYURVEDIC FACE & HEAD MASSAGE, REJUVANCE , GUA SHA και πήρα μύηση REIKI πρώτου βαθμού. Πέρασα αρκετό χρονικό διάστημα σε κέντρα διαλογισμού παρακολουθώντας διάφoρες τεχνικές διαλογισμού και σεμινάρια (vipassana, kundalini, Nadabrahma meditation, κ.α.) Το 2013 τελείωσα τη διετή εκπαίδευσή μου στα ιατρικά μαθήματα Ανατομίας-Παθολογίας (σχολή Νatural Health Science). Το 2014 ήρθα αντιμέτωπη με ένα αυτοάνοσο το οποίο μου έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψω μέσα από το σώμα μου βιωματικά πλέον, το πόσο σημαντική είναι η τροφή.Παρατηρώντας στον ίδιο μου τον εαυτό πόσο σημαντικές αλλαγές μπορούν να συμβούν, εμβάθυνα στη Διατροφή και στην Αυτογνωσία . Το 2017 εκπαιδεύτηκα σαν Raw Food Cef στα γλυκά που είναι και η αδυναμία μου. Θέλοντας να μεταφέρω στον συνάνθρωπο τις γνώσεις μου δημιούργησα το mamaearth.gr για να δεσμεύσω τον εαυτό μου να τρέφομαι σωστά και να προσφέρω στους συνανθρώπους μου. Το 2019 σπούδασα στο Eθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σήμερα εργάζομαι ως Coach Υγείας, Ευεξίας, Άσκησης και Μακροβιότητας και παραδίδω διάφορα workshop μαγειρικής. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια για την Εναλλακτική Διατροφή και δεν σταματάω την εξερεύνηση και τον πειραματισμό καθώς είναι πολύ σημαντικό ο συνδυασμός μιας νόστιμης και ταυτόχρονα υγιεινής διατροφής . Όταν τρέφομαι σωστά αισθάνομαι, σέβομαι και αγαπώ τον εαυτό μου και τους άλλους.