Το παγωτό είναι η καλοκαιρινή μου αγάπη και μια από τις σκέψεις που μου έρχεται καθημερινά.
Ένα δροσερό παγωτάκι και ιδίως σοκολάτα είναι απαραίτητη συνταγή να την έχεις. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι με χειροποίητο γάλα αμυγδάλου. Άν δεν έχεις αγόρασε έτοιμο.
Vegan Παγωτό Σοκολάτα, Μπανάνα, Αβοκάντο
4 μπανάνες
1 αβοκάντο
200ml γάλα αμυγδάλου ή καρύδας
2 κ.σούπας ταχίνι ή αμυγδαλοβούτυρο
4 κ.σούπας σιρόπι σφενδάμου ή ότι γλυκαντικό θέλετε
4 κ.σούπας κακάο σε σκόνη
Βανίλια
- Πολύ απλά ανακατεύουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά. Άν θέλουμε φυλλάμε λίγο μείγμα για σιρόπι.
- Περιχύνουμε το μείγμα σε μία φόρμα του κέικ. Την παραλληλόγραμμη.
- Βάζουμε από πάνω διαφάνεια και κατάψυξη. Πρίν παγώσει ανακατεύουμε. Στις δύο ώρες περίπου είναι έτοιμο!!
- Γαρνίρουμε με τριμμένο αμύγδαλο και το σιρόπι!!
Καλή σας απόλαυση!!!!
Love & Gratitude
Mama Earth
Ακολουθήστε με στα social media για να είμαστε συντονισμένοι!!
FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaearth.gr/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaearth.gr/
YOYTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqG2loV1_SZEz_SE9JScc-g?view_as=subscriber
Leave a Reply