Eίμαι η Ζωή, και έμπνευση μου είναι να δημιουργώ χειροποίητα αρώματα συνδιάζοντας την αρχέγονη σοφία της φύσης και την σύγχρονη “αλχημία”, δημιουργόντας μια αίσθηση σύχρονης κομψότητας.

   Η παλέτα των αρωμάτων αποτελείται από βιολογικούς θυσαυρούς της φύσης, άνθη και βότανα, φύλλα, φλοιούς, σπόρους και ρίζες σε μορφή αιθερίων ελαίων, που έχουν την ιδιότητα να μας συνδέουν με τη δική μας αληθινή, ουσιώδη φύση. Ολοκληρώνοντας το τμήμα επιμέρους επιμόρφωσης Αρωματοθεραπείας -Βοτανολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών , το τμήμα αρωματοποιίας στο Galimard της Γαλλίας, και online τμήματα που υπάρχουν διαθέσιμα στο διαδίκτυο , παρατηρούσα την “ανάγκη” μου να προσεγγίζω την ενεργειακή και αλχημική υπόσταση των ελαίων, που έκτοτε δεν σταματά να μου αποκαλύπτεται.

   Τα αιθέρια έλαια υπάρχουν στην καθημερινότητα μου. Είτε με υποστηρίζουν σαν προσωπικό άρωμα, είτε σαν μέρος μιας ολιστικής θεραπείας μέσα από τις ιδιότητες τους, δεν σταματούν να αφυπνίζουν πάντα μέσα μου την ενθύμηση, δεν σταματούν να με οδηγούν σοφά , σταθερά και σίγουρα σε αυτό που πλημμυρίζει την ψυχή μου έμπνευση και αληθινή αγάπη … , όπως ένα ανθισμένο λουλούδι στη φύση.

Η χρήση αρωμάτων από αγνά και καθαρά αιθέρια έλαια έχει ρίζες στα βάθη των αιώνων και συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη της αρωματικής ιατρικής. Μέσω αυτής μπορεί κανείς να επηρεάσει θετικά την ψυχική και την σωματική του υγεία, να προωθήσει την ευεξία, να νιώσει ανάταση και έμπνευση στην καθημερινότητα και ταυτόχρονα να ευωδιάζει την καθαρότητα και την ευφορία της ανθισμένης φύσης!
Τα αιθέρια έλαια είναι ζωντανά και λειτουργούν για την ανάπτυξη και την εξέλιξή μας. Κάθε φυτό είναι μια κραδασμική θεραπεία εναρμόνισης. Μέσα από την ευωδιά τους, δίνουν ένα απαλό έναυσμα να εναρμονιστούμε και πάλι στη δόνηση εκείνη που αποκαθιστά την υγεία σε όλα μας τα σώματα.
Η ενέργειά τους είναι αόρατη και άπιαστη, παρόλα αυτά κάθε έλαιο επιδρά με τον δικό του ανεπαίσθητο τρόπο, δίνοντας ένα συγκεκριμένο θεραπευτικό αποτελεσμα. Αφυπνίζοντας το δυναμικό μας, ενεργοποιώντας τις αρετές μας, βελτιώνοντας το ενεργειακό μας πεδίο και ξυπνώντας το δυναμικό αυτοΐασης στο σώμα μας.
Τα αρώματα, όταν δημιουργούνται με αυτό τον τρόπο, μπορούν να εμπνεύσουν και να αφυπνίσουν, μέσα από την αγάπη, τη σοφία και την αλήθεια που εκδηλώνεται στη φύση. Μέσω της όσφρησης, εισχωρούν εντός μας αποδεσμεύοντας την αναζωογονητική ροή της ενέργειας μας!
   Το Nymphaea botanical perfume προσφέρει μια εναλλακτική λύση στο συνθετικό άρωμα που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε.Είναι η εμπειρία αρώματος που ο καθένας λαχτάρα! Η δημιουργία αρωμάτων εμπνευσμένα από την σοφία της φύσης,δημιουργεί μια έντονη αίσθηση διαχρονικής κομψότητας. Τα φυσικά βοτανικά αρώματα βελτιώνουν τη ζωή και έχουν τη δυνατότητα να μας συνδέουν με τη δική μας ουσιώδη φύση. Η χρήση αρωμάτων από αγνά και καθαρά αιθέρια έλαια έχει ρίζες στα βάθη των αιώνων . Μέσω αυτής μπορεί κανείς να επηρεάσει θετικά την ψυχική και την σωματική του υγεία, να προωθήσει την ευεξία, να νιώσει ανάταση και έμπνευση στην καθημερινότητα και ταυτόχρονα να ευωδιάζει την καθαρότητα και την ευφορία της ανθισμένης φύσης! Κάθε φυτό είναι μια κραδασμική θεραπεία εναρμόνισης. Μέσα από την ευωδιά τους, δίνουν ένα απαλό έναυσμα να εναρμονιστούμε και πάλι στη δόνηση εκείνη που αποκαθιστά την υγεία σε όλα μας τα σώματα.
…η Tέχνη της Eνεργειακής Aρωματοθεραπείας
..η τέχνη του να αναβλίζεις το άρωμα της ψυχής σου
..η τέχνη της εναρμόνισης με τη θεραπευτική ευωδιά της φύσης.
 
Mama Earth

Mama Earth

Μετάδοση αγάπης για την ανθρώπινη φύση και το περιβάλλον, συνταγές και υγιεινός τρόπος ζωής, θετική γονεικότητα, φυσικός τοκετός και ότι προάγει την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες, απόψεις, εμπειρίες στο info@mamaearth.gr