Γειά σας!!

Ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από τα Τρίκαλα Κορινθίας από το προηγούμενο weekend γιατί πραγματικά είναι ένας πανέμορφος προορισμός.

Μόλις 1 1/2 ώρα από την Αθήνα και τόσο γρήγορα ξεφεύγεις πραγματικά. Πράσινο, πολλές επιλογές από ξύλινα σπίτια και ξενοδοχεία με τις καμινάδες να αχνίζουν. Και μια που λέμε ξενοδοχεία, για καλή μου τύχη η παρέα μας, είχε κάνει κράτηση στο καταφύγιο Ερμής που βρίσκεται στα Άνω Τρίκαλα.

Το δικό μας σπιτάκι ήταν αυτό το πανέμορφο διώροφο δεξιά, το οποίο θα σας το πρότεινα άνεπιφύλακτα για μια οικογένεια με δύο παιδιά ή για δύο ζευγάρια.  Τέλεια θέα και τζάκι.Η τιμές ήταν καλές!!

Το πρωινό απίστευτο και οι άνθρωποι πολύ ζεστοί.

Η μικρή μου έπαιζε στον κήπο ο οποίος είχε φιρικόδεντρα και ήταν ιδανικός για εξερεύνηση. Όπως καταλάβατε απόλαυσα το πρωινό μου χαζεύοντάς τη από το παράθυρο.

Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω κάναμε και ιππασία.

Ακριβώς απέναντι από το κέντρο ιππασίας, υπάρχει ένας πολύ μεγάλος χώρος, το Φύση κ’ όν, ο οποίος έχει καφετέρια, εστιατόριο, γήπεδο μπάσκετ, κούνιες και μια μικρή φάρμα από κότες, γαϊδουράκια, χήνες και κουνελάκια.

Για το φαγητό ντρέπομαι να σας πώ…πάει η διατροφή. Στα μεσαία Τρίκαλα θα βρείτε πολύ καλές επιλογές για φαγητό καθώς και ένα μπαράκι το Λίθινο, το οποίο έχει σοφίτα για ζεστή σοκολάτα και επιτραπέζια.

Όλα αυτά μέσα σε ένα σαββατοκύριακο. Και αυτό είναι το απίστευτο της υπόθεσης για εσάς που μένετε στην Αθήνα όπως εγώ!!

Τι λέτε; Επόμενος προορισμός;

 

 

 

 

 

 

 

Αλεξάνδρα Κύρκου

Αλεξάνδρα Κύρκου

Είμαι μαμά, σύζυγος και φίλη της χορτοφαγικής και της gluten free διατροφής. Αγαπώ τη φύση και οτιδήποτε προάγει την ψυχική και την σωματική υγεία του ανθρώπου. θα χαρώ να μοιραστώ το ταξίδι μου ,τον τρόπο ζωής ,τις συνταγές μου και ότι καινούργιο μαθαίνω ,βλέπω,ακούω απο τον κόσμο γύρω μου.Kατέχω δίπλωμα Ανατομίας και Παθολογίας(ΝΗS) καθώς και παιδικής διατροφής. Περιμένω και τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες,όνειρα. Στείλτε email στο   alexandra@mamaearth.gr