Ένα ανατρεπτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 06 και 07 Απριλίου 2019. Και πώς να μην είναι ανατρεπτικό όταν ο τίτλος του είναι : ” Και αν δεν είναι όπως μας τα ‘παν;

”H Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Αννίτα Σταφυλοπάτη, συνδυάζοντας την Ψυχοθεραπεία με τον Νευρογλωσσικό προγραμματισμό και την Κβαντομηχανική επιστήμη εμπνεύστηκε αυτό το σεμινάριο
με σκοπό να επαναπροσδιορίσουμε ποίοι είμαστε, να εκπαιδευτούμε ώστε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να μάθουμε να συντονιζόμαστε με το μεγάλο μας σπίτι, το σύμπαν, ώστε να επιλέγουμε τις καλύτερες εκδοχές της πραγματικότητας μας.

Στο βίντεο θα δείτε την συνέντευξη που έδωσε η κυρία Σταφυλοπάτη στο Mama Earth καθώς και μία επιστολή της ακριβώς από κάτω.

Επιστολή…

Να κάτι που δε σου είπα!

Το πώς έφτασα έως εδώ. Ήμουν αρκετά μικρή οταν πήρα την απόφαση να σπουδάσω Ψυχολογία. Ήθελα να καταλάβω πως λειτουργούν οι άνθρωποι και θυμάμαι ότι έλεγα ‘δεν μπορεί να είναι έτσι η ζωη, κάτι δεν ξέρουμε…

‘ Τα χρόνια των σπουδών μου και της εκπαίδευσης μου στη Συστημική Ψυχοθεραπεία ήταν συναρπαστικά, γεμάτα φώτιση. Άρχισα να παίρνω απαντήσεις και με γέμιζε ανακούφιση η συνειδητοποίηση ότι οι άνθρωποι αλλάζουν και αν το θελήσουν μπορούν να έχουν πιο όμορφη ζωη και πιο υγιής σχέσεις.

Η γνώση ότι στα παιδικά μας χρόνια βρίσκονται οι απαντήσεις σε ότι μας συμβαίνει με συγκίνησε μιας και αυτή την περίοδο της ζωής μας όπου γράφονται μέσα μας τα μοτίβα πάνω στα οποία θα χτίσουμε την ζωή μας, όλα γίνονται ερήμην μας. Λίγα χρόνια αργότερα και ενώ είχα αρχίσει να δουλεύω ως ψυχοθεραπεύτρια, διαπίστωσα την δύναμη που έχει ο νους μας. Αυτό με οδήγησε σε μια νέα εκπαίδευση στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (N.L.P). Μέσα από αυτή την διαδρομή βίωσα τις δυνατότητες που όλοι έχουμε αν καταφέρουμε να προγραμματίσουμε ανάλογα το μυαλού μας- τις σκέψεις μας.

Ο συνδυασμός της ψυχοθεραπείας και του N.L.P λειτούργησε εξαιρετικά στην πρόθεση μου να βοηθήσω τους θεραπευόμενους μου να αλλαξούν τις ζώες τους, να είναι πιο λειτουργικοί, να έχουν πιο αρμονικές σχέσεις, να θέτουν στόχους και να τους πετυχαίνουν και γενικά να αναλαμβάνουν την ευθύνη να ζήσουν την ζωή της επιλογής τους και όχι αυτή που είχαν προγραμματίσει άλλοι για αυτούς. ‘Ομως προσωπικοί μου προβληματισμοί με οδήγησαν σε νέα μονοπάτια πιο πνευματικά.

Αξιοποιώντας και αυτή μου την εμπειρία εμπλουτίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο ο τρόπος που δούλευα. Ένιωθα ευγνώμων για την προσωπική μου εξέλιξη και βαθειά ικανοποιήση για τα αποτελέσματα που έβλεπα στις ζωές των θεραπευόμενων μου. Είχα προσεγγίσει την Αλήθεια που πάντα έψαχνα και αυτό με γέμιζε χαρά, ηρεμία και μια αίσθηση πληρότητας.

Παρολ’ αυτά υπήρχαν αναπάντητα ορισμένα ερωτήματα μέσα μου, σχετικά με το τι είναι ζωή, πώς λειτουργεί το σύμπαν και ποιά είναι η σχέση μας με αυτό. Και τότε ήταν η στιγμή που η επιστήμη της Κβαντομηχανικής εμφανίστηκε κατά κάποιο τρόπο μπροστά μου. Και ήταν σαν να ανάψανε όλα τα φώτα! ´Ολα απαντήθηκαν μέσα μου με έναν τρόπο που μου κάνει απόλυτο νόημα. Με έναν τρόπο που η ψυχή μου νίωθει ανακούφιση και δεν εχω πια καμία αγωνία ή ανησυχία. Η αίσθηση που είχα απο μικρό κορίτσι ότι είμαστε κάτι πολύ πιο μεγάλο από αυτό που νομίζουμε δικαιώθηκε. Είμαστε οι απόλυτοι δημιουργοί της πραγματικότητας μας! Η ζωή, η Ύπαρξη είναι έτοιμη να πραγματώσει κάθε μας επιθυμία! Τίποτα δεν μας συμβαίνει αν πρώτα συνειδητά ή υποσυνείδητα δεν το έχουμε επιλέξει.

Εμπνεύστηκα λοιπόν το σεμινάριο ” Και αν δεν είναι όπως μας τα ‘παν; ” με σκοπό να επαναπροσδιορίσουμε ποίοι είμαστε, να εκπαιδευτούμε ώστε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να μάθουμε να συντονιζόμαστε με το μεγάλο μας σπίτι, το σύμπαν, ώστε να επιλέγουμε τις καλύτερες εκδοχές της πραγματικότητας μας.

Με αγάπη, Αννίτα Σταφυλοπάτη

Σεμινάριο
‘Και αν δεν είναι όπως μας τα ΄παν;’
Ξενοδοχείο Εμμαντίνα, Λεοφώρος Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα 16675
Σάββατο 6 Απριλίου: 10:00 -18:00
Κυριακή 7 Απριλίου: 10:00 – 18:00
Κόστος: 190€ (οι συμμετέχοντες θα έχουν έκπτωση 20% σε φαγητό και ποτό εντός του ξενοδοχείου)


Mama Earth

Mama Earth

Μετάδοση αγάπης για την ανθρώπινη φύση και το περιβάλλον, συνταγές και υγιεινός τρόπος ζωής, θετική γονεικότητα, φυσικός τοκετός και ότι προάγει την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες, απόψεις, εμπειρίες στο info@mamaearth.gr