Αυτό το πιάτο για μένα ήταν η μεγάλη έκπληξη. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να είναι τόσο νόστιμο!! H σελινόριζα έχει έντονη γεύση και χωρίς να βάλω αλάτι το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.
Η σελινόριζα περιέχει ασβέστιο, βιταμίνες C, Β1, Β2 και Κ. Διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες κατά των παθήσεων των νεφρών, της ουροδόχου κύστης και των αρθριτικών.
Η συνταγή μας λοιπόν είναι :
- Χωρίς γλουτένη
- Vegan
- Εύκολη
- Γρήγορη
- Θρεπτική
- Νόστιμη
Αρχικά καθαρίζουμε γύρω γύρω τη σελινόριζα και την κόβουμε σε χοντρές φέτες.
Βάζουμε λάδι και πιπέρι.
Ψήνουμε στο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 με 200 βαθμούς και έτοιμο!!!
Του ταιριάζει πολύ από πάνω χούμους, μια σως γιαουρτιού ή ότι άλλο φανταστείτε!
Τη συνταγή για το χούμους και πεντανόστιμες παραλλαγές, θα την βρείτε εδώ:
Μόλις φτιάξετε αυτή την πεντανόστιμη συνταγή, να ανεβάσετε φωτογραφία στα social και να κάνετε tag το @mamaearth.gr για να το δώ και να χαρώ!!
Τα social του Mama Earth 😍:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaearth.gr
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaearth.gr/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCqG2loV1_SZEz_SE9JScc-g
Σας φιλώ 🌺
Love & Gratitude
Leave a Reply