Μόλις είδα στο facebook αυτή την ανάρτηση και βαθιά συγκινημένη για την Ελεονώρα και την υπερπροσπάθεια των γονέων της, θέλω και εγώ να υποστηρίξω μέσα απο το Mama Earth. Θα παραβρεθώ στο παιδικό φεστιβάλ για το οποίο θα βρείτε πληροφορίες παρακάτω και ζητάω και από εσάς να προσπαθήσετε να έρθετε.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ” Eleonorawins ” η Ελληνική Αντικαρκινική εταιρεία -παράρτημα Αργυρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις με στόχο την οικονομική στήριξη της οικογένειας της μικρής Ελεονώρας η οποία πάσχει απο νευροβλάστωμα 4ου σταδίου έτσι ώστε εξασφαλιστεί πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό .

Μια εξ’ αυτών θα λάβει χώρα το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 11:00-14:00 , στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο ”Μίκης Θεοδωράκης”. Πρόκειται για την εκδήλωση ” Κάθε παιχνίδι… μια νίκη για την Ελεονώρα ” ένα διαδραστικό παιδικό φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει εργαστήρια ,αφηγήσεις παραμυθιών , την θεατρική παράσταση ”Ο μικρός Πρίγκιπας” από την ομάδα των πέντε εποχών και πολλά δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά .

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Για παιδιά 3+

Πότε: Σάββατο 23 Μαρτίου από τις 11:00 -14:00

Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο ”Μίκης Θεοδωράκης”

Κόστος: 10 ευρώ

Κύπρου 68 Αργυρούπολη

Βοηθάμε όλοι τη μικρή Ελεωνόρα που πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου

Τον Νοέμβριο του 2018 η Ελεωνόρα μας διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με μεταστάσεις σε όλα της τα οστά. Οι πιθανότητες επιβίωσης κυμαίνονται μεταξύ 30 με 50% αλλά μέχρι στιγμής η Ελεωνόρα έχει αποδειχθεί μαχητής. Ως γονείς της, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αντιστρέψουμε τις πιθανότητες υπέρ της και να της προσφέρουμε τη ζωή που της αξίζει. Σε αυτή μας τη προσπάθεια, αντί εράνου, δημιουργήσαμε τη συγκεκριμένη πύλη προώθησης προϊόντων με σκοπό να της εξασφαλίσουμε πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό καθώς και για την οικονομική στήριξη της μονάδας στην οποία νοσηλεύεται. Αν προτιμάτε να βοηθήσετε με δωρεά, ο λογαριασμός στην τράπεζα Eurobank ειναι ο εξής: ΙΒΑΝ GR3502601070000250101496081 Δικαιούχος ΠΕΤΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Σας ευχαριστούμε. Οι γονείς της, Πέτρος και Μυρτώ.

Η σελίδα facebook της μικρής Ελεονώρας είναι η εξής: https://www.facebook.com/EleonoraWins-290173848358458/

Mama Earth

Mama Earth

Μετάδοση αγάπης για την ανθρώπινη φύση και το περιβάλλον, συνταγές και υγιεινός τρόπος ζωής, θετική γονεικότητα, φυσικός τοκετός και ότι προάγει την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες, απόψεις, εμπειρίες στο info@mamaearth.gr