Τα σπαράγγια είναι μια πολύ καλή τροφή και αξίζει να τα βάλουμε στη διατροφή μας. Δεν είχα ιδέα τι να φτιάξω σήμερα και μόλις άνοιξα το ψυγείο και θυμήθηκα τα σπαράγγια που είχα ξεχάσει…..νά μια καλή ευκαιρία για μια super λαχταριστή ομελέτα!!! Όταν την βγάλετε μην βιαστείτε.. όσο πιο πολύ κρυώνει τόσο πιο ωραία γίνεται. Την τίμησε και η μικρή μου Κατερίνα με μεγάλη χαρά ♥
Υλικά
185 γραμ. σπαράγγια
200 γρ. πατάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια
6 αυγά
1 κούπα ντοματίνια
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. κορν φλάουρ
αλάτι-πιπέρι
Απλώνουμε λαδόκολλα στο ταψί, λαδώνουμε τις πατάτες, τα σπαράγγια και βάζουμε και τα ντοματίνια. Ψήνουμε στους 200°c μέχρι να ροδίσουν.
Χτυπάμε σε μπολάκι τα αυγά με το αλατοπίπερο και τα περιχύνουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
Ψήνουμε στους 200°C μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας απόλαυση ♥
Leave a Reply