Αυτά τα μπισκότα πέρα του ότι είναι VEGAN και GLUTEN FREE, είναι πεντανόστιμα. Η συνταγή είναι της Σταυρούλας η οποία ακολουθεί τις οδηγίες μου διατροφικά και είναι σε πολύ καλό δρόμο! Έχει γίνει εξαιρετική στις μεταμορφώσεις των συνταγών απο dirty σε healthy, επομένως θα την συναντήσετε ξανά στο Mama Earth Channel.
Τα μπισκότα σαν αποτέλεσμα είναι μαλακά όχι τραγανά! Η μικρή μου ξετρελάθηκε. Πατήστε να δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο και γραπτώς παρακάτω!
Tα μπισκότα είναι :
- χωρίς γλουτένη
- χωρίς γαλακτοκομικά
- vegan
- μαλακά
- χωρίς άσπρη ζάχαρη
- πεντανόστιμα
ΜΠΙΣΚΟΤΑ VEGAN + GLUTEN FREE
Μερίδες: 14 μπισκότα
200γρ. αλεύρι καστανού ρυζιού
30γρ. σταγόνες κουβερτούρας
70γρ. ζάχαρη καρύδας
60γρ. ηλιέλαιο
100γρ. γάλα καρύδας
30γρ. αμύγδαλα ή φουντούκια χοντροαλεσμένα
1 κ.γλυκού μαγειρική σόδα
1 πρέζα αλάτι
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη καρύδας τη σόδα και το αλάτι.
- Αμέσως μετά προσθέτουμε το ηλιέλαιο, το γάλα καρύδας και τέλος τους ξηρούς καρπούς και τις σταγόνες κουβερτούρας.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Βάζουμε λαδόκολα στο ταψί και πλάθουμε όπως θα δείτε και στο βίντεο μικρά γεματούτσικα κουλουράκια.
- Το μείγμα δεν είναι ούτε πολύ υγρό ούτε πολύ στερεό.
- Ψήνουμε στις αντιστάσεις για περίπου 15 με 17 λεπτά.
Καλή σας απόλαυση!
Όταν τα φτιάξετε να ανεβάσετε φωτογραφία στο facebook ή instagram και να πατήσετε #mamaearth.gr και @mamaearth.gr για να το δώ!
Σας φιλώ!
Love & Gratitude
Αλεξάνδρα
Leave a Reply