Μια απλή, νόστιμη και γρήγορη γλυκιά απόλαυση για τους λάτρεις των ξηρών καρπών. Μπορείτε αν θέλετε στη συγκεκριμένη συνταγή να βάλετε και άλλους ξηρούς καρπούς. Όλοι θα γνωρίζετε πως οι ξηροί καρποί είναι μια πολύ καλή τροφή για τον άνθρωπο.
Υλικά
ηλιόσποροι
σταφίδες
βύνη ρυζιού
ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Στα 5 κ .σ. ηλιόσπορους βάζετε 1 κ.σ. σταφύδες και ανεβαίνοντας υπολογίζετε αντίστοιχα.
Και σε κάθε 100 γραμμάρια ξηρών καρπών υπολογίζετε 1 κ.σ. βύνη ρυζιού.
Βάζουμε τους ηλιόσπορους σε ένα τηγάνι σε μεσαία φωτιά και τους αφήνουμε ανακατεύοντας σταδιακά μέχρι να καβουρδιστούν. Τους αφαιρούμε από τη φωτια και προσθέτουμε τις σταφίδες και τη βύνη ρυζιού ανάλογα με την ποσότητα.
Μόλις κρυώσει ρίχνουμε ξύσμα πορτοκαλιού ανάλογα με το πόσο άρωμα θέλουμε να πάρει. Πλάθουμε μπαλίτσες και είναι έτοιμο!!!
Καλή σας απόλαυση!!!
Την συνταγή διδάχτηκα από την ONE PROJECT η οποία εξειδικεύεται στην μακροβιοτική κουζίνα.
Leave a Reply