Τί κάνετε; Αυτή τη στιγμή έχουμε όλα μας κοινά. Είμαστε σε καραντίνα και έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο σπίτι διάφορα θέματα που απασχολούν όλους μας.

Σας ετοίμασα λοιπόν ένα βίντεο για να εκφράσω τη δική μου στάση απέναντι σε όλο αυτό που συμβαίνει εν όψιν του Κορωνοιού.
Επειδή κυκλοφορούν πολλά βίντεο και ενημέρωση σχετικά με τα πρακτικά μέτρα που πρέπει να πάρουμε για την αντιμετώπιση του ιού, αποφάσισα να δώσω προσοχή στα θετικά της όλης υπόθεσης για να σας μεταφέρω αισιοδοξία καθώς και τη δική μου οπτική στο πώς αντιμετωπίζω ότι μου φέρνει η ζωή.

Μην διστάσετε να σχολιάσετε και να συζητήσουμε παρέα ότι σας απασχολεί σχετικά με το θέμα.
Δείτε το βίντεο εδώ: 

Σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε το βίντεο που ετοίμασα για εσάς. Θα χαρώ να με ακουλουθήσετε στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCqG2loV1_SZEz_SE9JScc-g?view_as=subscriber

Love & Gratitude

Mama Earth

Mama Earth

Mama Earth

Μετάδοση αγάπης για την ανθρώπινη φύση και το περιβάλλον, συνταγές και υγιεινός τρόπος ζωής, θετική γονεικότητα, φυσικός τοκετός και ότι προάγει την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες, απόψεις, εμπειρίες στο info@mamaearth.gr