Γειά σας!! Αυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή ♥. Είναι πολύ γρήγορη, πανεύκολη και το αποτέλεσμα πολύ γευστικό.
Υλικά
2 1/2 κούπες αλεύρι αμυγδάλου
1/2 κούπας λάδι καρύδας παρθένο*
2/3 της κούπας ζάχαρη καρύδας
5 αυγά
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. βανίλια
Ανακατεύουμε με χειροκίνητο μίξερ το λάδι καρύδας με τη ζάχαρη καρύδας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα και με τα υπόλοιπα υλικά. Λαδώνουμε με λάδι καρύδας, περιχύνουμε το μείγμα σε αποσπώμενη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 20 με 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει ελαφρώς απο πάνω.
Καλή σας απόλαυση ♥
*To λάδι καρύδας να είναι οπωσδήποτε παρθένο. Η συσκευασία θα γράφει ή ωμό ή ψυχρής έκθλιψης ή virgin. Σας το αναφέρω διότι είναι το μόνο που έχει πλούσιο άρωμα καρύδας σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που είναι άοσμα.
Leave a Reply