Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Η ομιλία θα ξεκινήσει στις 17:00 και απευθύνεται σε όλους. Είσοδος ελεύθερη.

Το ΑTHENIAN SCHIENCE BOOKSTORE διοργανώνει ομιλία με θέμα: «Η Ψυχοπνευματική Διαδικασία της Ασθένειας» με ομιλητή τον ψυχοθεραπευτή Μιχαήλ Καρπαθίου.
Στην ομιλία θα παρουσιασθούν και θα αναπτυχθούν βασικά σημεία σχετικά με την φύση της ασθένειας και του πόνου στην ζωή που ανέκαθεν αποτελούσε τον σημαντικότερο προβληματισμό του ανθρώπου.

Σε αυτή την ομιλία, όπως αναφέρει ο ομιλητής, «Θα αποκωδικοποιήσουμε την αιτία του πόνου σε κάθε διάσταση της ζωής. Μέσα από μια ολιστική ματιά η οποία συνδυάζει την Δύση και την Ανατολή θα προσεγγίσουμε τον πύρινα της ασθένειας και θα μιλήσουμε για τους άξονες που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στην ψυχοσωματική υγεία του ατόμου».

Η παρακολούθηση της ομιλίας προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο: 210 6755047 ή στο e-mail: info@perivolaropoulou.gr
ΑTHENIAN SCHIENCE BOOKSTORE
medical | pharmaceutical | health books
Kαρνεάδου 20, Κολωνάκι 106 75 Αθήνα

Ομιλητής: Μιχαήλ Καρπαθίου
O Μιχαήλ Καρπαθίου είναι ιδρυτής του Κέντρου Ψυχικής Υγείας «Humanology» και εμπνευστής της εκπαίδευσης Transpersonal – Synthetic- Mentoring. Είναι συγγραφέας–ειδικευμένος στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας, στην θεραπεία τραύματος στη Σωματική Ψυχοθεραπεία, στην Ψυχοθεραπεία Gestalt, στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (ΝLP), στην Προγονική Θεραπεία, στην Ψυχολογία της Συστημικής Αναπαράστασης, στο Ψυχογενετικό Σύστημα για τη θεραπεία ζεύγους, στο Life Coaching για Mentoring Οργανισμών και Ανθρώπινου δυναμικού C.A.R.S.
Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πάνω στη διάγνωση και θεραπεία ψυχικών διαταραχών, με εφαρμογή της νευροεπιστήμης, στη σωματική ψυχοθεραπεία και τη μουσικοθεραπεία, καθώς και στη διαχείριση κρίσεων στον γάμο και στο διαζύγιο.
Επίσης, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην κινέζικη ιατρική, τη Θεραπευτική Διατροφολογία, στην Ωτική Νευροτροποποίηση, στην ομοιοπαθητική καθώς και σε αρχαία και νέα ενεργειακά συστήματα αυτογνωσίας και θεραπείας από διαφορετικές κουλτούρες, όπως Ταοϊσμό, Ζεν, Ταντρισμό, Σαμανισμό.
Είναι απόφοιτος του Κέντρου Ελευθέρων Σπουδών «Kirlian» με εξειδίκευση στη Βιοθεραπεία, στη Βιο-ενεργειακή ύπνωση και στο Shiatsu. Είναι σύμβουλος και εκπαιδευτής θεραπευτών στη Σεξουαλική Αλχημεία και Reiki Master.

Mama Earth

Mama Earth

Μετάδοση αγάπης για την ανθρώπινη φύση και το περιβάλλον, συνταγές και υγιεινός τρόπος ζωής, θετική γονεικότητα, φυσικός τοκετός και ότι προάγει την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες, απόψεις, εμπειρίες στο info@mamaearth.gr