Στην καθημερινότητά μας ο ποιοτικός χρόνος είναι περιορισμένος. Πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες και υποχεώσεις. Όπως σε όλους σας είναι γνωστό πιά τη σημερινή εποχή όλοι τρέχουμε. Αυτοί που δουλεύουν τρέχουν να τα προλάβουν όλα, ”δουλειά- σπίτι” σου λέει,  ακόμα και αυτοί που δεν δουλεύουν πάλι τρέχουν. Δηστυχώς όλα τρέχουν σε τόσο ξέφρενους ρυθμούς που όλοι βρισκόμαστε λαχανιασμένοι να κυνηγάμε το χρόνο.

Ήρθαν λοιπόν οι πολυπόθητες διακοπές!!!! Πατήστε ένα pause. Να η τέλεια ευκαιρία να βρεθείτε με τα παιδάκια σας 100%. Σας παραθέτω λοιπόν μερικούς τρόπους να περάσετε τι πιό όμορφες διακοπές!!!!

Oι φετινές διακοπές είναι μια ευκαιρία:

 

 

Να χαρείτε, να γίνετε και εσείς παιδιά. Nα παίξετε, να γελάσετε, να κολυμπήσετε μαζί τους.

 

 

  Να περπατήσετε το απογευματάκι στη φύση, να μαζέψετε αντικείμενα όπως πέτρες, ξυλαράκια και να φτιάξετε πράγματα όλοι μαζί. Μετά να κάτσετε να φάτε ένα σνάκ που θα έχετε πάρει μαζί σας. Μια ωραία ιδέα αν είσαστε με αμάξι, θα ήταν να έχετε μαζί σας ένα γκαζάκι και ένα μπρίκι και να φτιάξετε  ελληνικό καφεδάκι. Θα το απολαύσετε σίγουρα πολύ!!

Να μιλήσετε για διάφορα θέματα που αφορούν το φυσικό περιβάλλον. Γενικότερα να ανοίγετε κουβέντες μαζί τους, θα εκπλαγείτε με αυτά που θα έχουν να σας πουν.

Να μάθετε καινούργια πράγματα.

 

 

Να κάνετε αθλοπαιδιές.

 

 

 

 

 

Να τραβήξετε μεταξύ σας αστείες φωτογραφίες, να αφήσετε τα παιδιά να παριστάνουν  τους  φωτογράφους. Αυτό θα τους δώσει μεγάλη χαρά. Θα δημιουργήσουν το πρώτο τους φωτογραφικό άλμπουμ!!!! Ετσι θα έχουν δουλειά και για την επιστροφή από τις διακοπές.

Το βραδάκι αν έχει καθαρό ουρανό να απολαύσετε όλοι μαζί τα απεριόριστα αστέρια που ποτέ δεν μπορείτε να δείτε κάτω από τα φώτα της πόλης. Είναι μια πολύ τρυφερή στιγμή που σας πάει στην καρδιά σας και μπορείτε να μοιραστείτε με τα παιδιά σας όμορφα συναισθήματα αλλά και να ταξιδέψετε στο ατελείωτο σύμπαν.

 

 

Κάντε όσα περισσότερα από αυτά μπορείτε και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γυρίσετε πιο ξεκούραστοι και γεμάτοι και εσείς και τα παιδιά σας. Ένα επίσης μεγάλο κέρδος είναι οι κοινές σας αναμνήσεις που βοηθούν τα παιδιά να νιώσουν περισσότερη ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Mama Earth

Mama Earth

Μετάδοση αγάπης για την ανθρώπινη φύση και το περιβάλλον, συνταγές και υγιεινός τρόπος ζωής, θετική γονεικότητα, φυσικός τοκετός και ότι προάγει την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες, απόψεις, εμπειρίες στο info@mamaearth.gr