Εnglish below

Είμαι πολύ χαρούμενη διότι μόλις παρέλαβα αυτό το υπέροχο vegan αλλά και bio προιόν το οποίο είναι πολύ πολύ ενυδατικό και ιδανικό για την περίοδο τoυ καλοκαιριού και των διακοπών που χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη ενυδάτωση. Ευχαριστώ πολύ το livingcrueltyfree.gr  που μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω αυτό το super ενυδατικό προιόν που έχω τόσο πολύ ανάγκη!!
Το βιολογικό βούτυρο καριτέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο δέρμα και στα μαλλιά. Βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και στην τριχοειδή κυκλοφορία. Αυτό το κάνει ιδανικό για το ώριμο και ξηρό δέρμα. Επίσης θρέφει τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά.

Το βούτυρο καριτέ είναι ιδανικό για το ξηρό δέρμα που έχει τάση να ξεφλουδίζει καθώς έχει και φυσικές ενυδατικές ιδιότητες. Επίσης λειτουργεί ως μέσο επανόρθωσης και αναδόμησης των ξηρών κα ταλαιπωρημένων μαλλιών λόγω των πολλών βαψιμάτων, των θεραπειών και της θερμότητας από το σεσουάρ.

Λόγω της περιεκτικότητας σε βιταμίνη Ε, το βούτυρο καριτέ είναι εξαιρετικό στην αντιμετώπιση ή εξαφάνιση των ραγάδων που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη. Εφαρμόστε το σε όλη την κοιλιά και τους γοφούς σας ελεύθερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας (όχι μόνο αφού εμφανιστούν) και αυτό θα διατηρήσει το δέρμα σας ελαστικό ακόμα και μετά τη γέννα, μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης ραγάδων.

Η χρήση του βούτυρου καριτέ κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος (για τους άντρες και τις γυναίκες) μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των κοψιμάτων και του ερεθισμού και επιτρέπει στο ξυράφι να γλιστρά κοντά στο δέρμα για ένα πολύ απαλό ξύρισμα.

Το πιστοποιημένο βιολογικό βούτυρο καριτέ της Alucia Organics παράγεται με το χέρι από τους καρπούς του Shea tree. Είναι μη επεξεργασμένο αλλά αποσμημένο ώστε να αφαιρεθεί η δυσάρεστη μυρωδιά που έχει το βούτυρο καριτέ όταν εξάγεται από τους καρπούς.

Όλα τα προϊόντα της Alucia Organics, συμπεριλαμβανομένου του shea butter φέρουν την βιολογική πιστοποίηση COSMOS μέσω του Soil Association. Ο αριθμός πιστοποίησης είναι CS24625.  Ο οργανισμός Soil Association διεξάγει έναν ετήσιο έλεγχο της εταιρείας για να διασφαλίσει την αυθεντικότητα των προϊόντων.

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ – ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Απλώστε μικρή ποσότητα σε καθαρό δέρμα και κάνετε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε υγρά μαλλιά μετά το λούσιμο.

Κατάλληλο για ξηρό, κανονικό, ώριμο και ευαίσθητο δέρμα.

Κατάλληλο για χορτοφάγους και Vegans.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Certified Organic Butyrospermum Parkii Butter.

ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: Burkina Fasso.

ALUCIA ORGANICS CERTIFIED ORGANIC SHEA BUTTER

I am very happy because I just received this wonderful vegan and bio product which is very moisturizing and ideal for the summer season and also during holidays where we need even more hydration. Many thanks to livingcrueltyfree.gr who gave me the opportunituy to try it and i need it so much!!

Organic Shea Butter can be used on both skin and hair. It helps skin cell regeneration and capillary circulation making it good for ageing and dry skin. It also helps condition dry, fragile hair.

Our Certified Organic Shea Butter is unrefined and extracted by hand from the fruits of the Shea tree.

HOW TO USE

Apply a small amount to clean skin and massage gently until absorbed. Alternatively smooth through wet hair after washing.

SKIN TYPE: All, Dry, Mature, Normal, Sensitive.

Suitable for Vegetarians and Vegans.

INGREDIENTS: Certified Organic Butyrospermum Parkii Butter.

COUNTRY OF ORIGIN: Burkina Fasso.

 

Mama Earth

Mama Earth

Μετάδοση αγάπης για την ανθρώπινη φύση και το περιβάλλον, συνταγές και υγιεινός τρόπος ζωής, θετική γονεικότητα, φυσικός τοκετός και ότι προάγει την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες, απόψεις, εμπειρίες στο info@mamaearth.gr