Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 στις 10 π.μ. – 6 μ.μ.
Poseidon Athens Hotel

72 Ποσειδωνος, Παλαιο Φάληρο
Το link του event : https://www.facebook.com/events/1318106488355233/?active_tab=about

– Γίνεται;;;
– ΝΑΙΙΙΙΙ !!!

Πόσες φορές δεν ρώτησες τον εαυτό σου αν γίνεται να έχεις ή να κάνεις κάτι που θες ή χρειάζεσαι και εκείνος σου απάντησε ..όχι!
Αυτό συμβαίνει γιατί δεν ξέρεις πόσα πράγματα ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις.
Ίσως να έχεις ακούσει ή διαβάσει για την δύναμη που έχει ο άνθρωπος μέσα του.
Ίσως να έχεις έρθει σ’ επαφή με αυτήν μέσα από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες όταν χρειάστηκε να σώσεις τον εαυτό σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο .
Άρα έχεις συνδέσει αυτή την εμπειρία σου με συναισθήματα φόβου, τρόμου, αγωνίας, ή έχεις μια στείρα γνώση περί του θέματος.
Αν είχες ευκαιρία να βιώσεις την ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ μέσα από συναισθήματα χαράς, ενθουσιασμού, συγκίνησης, νιώθοντας μοναδικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και μάθαινες τον τρόπο να την ανακαλείς όποτε την χρειάζεσαι, πόσα πράγματα θα άλλαζες στη ζωή σου;;;

Πόσα ΟΧΙ θα μετατρέπονταν σε ΝΑΙ ????
ΝΑΙ λοιπόν σ’ αυτά που θέλει η ψυχή σου
ΝΑΙ στην πραγματοποίηση των ονείρων σου
ΝΑΙ μπορείς να απαλλαγείς από όσα σε περιορίζουν και σε φθείρουν
ΝΑΙ μπορείς να κάνεις αυτό που το μυαλό σου θεωρεί μέχρι σήμερα αδύνατο!!!!

http://www.prevent-bnt.gr

https://www.facebook.com/prevent.bnt/

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Φωτεινή : 6931181251

Prevent  : 2114036610

Εισηγήτρια:
Αννίτα Σταφυλοπάτη

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό.
Μπορείς να το επικοινωνήσεις σε όποιον πιστεύεις ότι είναι έτοιμος να κάνει αυτό το ‘δώρο στον εαυτό του.’

Η Αννίτα Σταφυλοπάτη είναι Πτυχιούχος Ψυχολογίας (Β.Sc.)- Ψυχοθεραπεύτρια Μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Θεραπευτών Οικογένειας και Ενεργειακή Θεραπεύτρια (Αρκτούρια Θεραπευτική μέθοδος). Έχει εκπαιδευτεί στη Συστημική Ψυχοθεραπεία , στη Βραχεία Αγχοεκλυτική Ψυχοθεραπεία, (S.T.A.P.P), στην Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία Ζεύγους (E.F.T) καθώς και στη πρακτική του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.
Από το 1997 ιδιωτεύει (θεραπευτικές ομάδες, οικογένειες, ζευγάρια) καθώς επίσης οργανώνει και συντονίζει βιωματικά σεμινάρια Αυτογνωσίας και Αυτοβελτίωσης.

Mama Earth

Mama Earth

Μετάδοση αγάπης για την ανθρώπινη φύση και το περιβάλλον, συνταγές και υγιεινός τρόπος ζωής, θετική γονεικότητα, φυσικός τοκετός και ότι προάγει την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες, απόψεις, εμπειρίες στο info@mamaearth.gr