ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 10 π.μ. – 8 μ.μ. 

(Στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου)

΄Ενα βήμα πιο κοντά στον εαυτό μου με συνεργάτη την φύση…
Ο λαβύρινθος των καταπιεσμένων συναισθημάτων μας, η ασυνείδητη τάση μας για αυταπάρνηση, οι ενοχές και οι φόβοι μας, οι αγωνίες μας, η καθημερινή αντιμετώπιση με το άγνωστο εαυτό μας, μας οδηγούν πολλές φορές σς δύσκολες καταστάσεις, σε αδιέξοδες σχέσεις, σε εσωτερικά και εξωτερικά μπερδέματα, και ψυχοσωματικές εκδηλώσεις.

‘Ελα λοιπόν να συναντήσουμε τα βαθύτερα κομμάτια του εαυτού μας μέσω βιωματικών ασκήσεων με εργαλεία το χώμα,τα δέντρα, τα φύλλα..την φύση.
Το workshop αυτό ειναι ιδιαίτερα βοηθητικό για όσους ξεκινάνε ή είναι στην αρχή του εσωτερικού τους ταξιδιού με στόχο την αυτογνωσία και την θεραπεία.

Εισηγήτρια
Σταφυλοπάτη Αννίτα
-Πτυχιούχος Ψυχολογίας (B.Sc).Μέλος του Ευρωπαικού Συνδέσμου Θεραπευτών Οικογένειας Ε.F.T.A
-8ης εξειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία
-2ης εξειδίκευση στη Βραχεία Αγχοεκλυτική Ψυχοθεραπεία απο Dr Sifneo (Harvard Univrsity)
-2ης εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία Οικογένειας από τον Dr.MonyElkeim (πρόεδρος Οικογενειακών Θεραπευτών Ευρώπης)
Από το 1997 εργάζεται ιδιωτικά κάνοντας ομαδική και ατομική ψυχοθεραπεία καθώς και σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.

Κόστος συμμετοχής 60€ συμπεριλαμβανομένων φαγητού και υλικών
Tηλ.επικοινωνίας 6931181251 κα Φωτεινή Παπαστεργιάδου

link εκδήλωσης  https://www.facebook.com/events/137078980352736/?active_tab=about

Homepage

 

Mama Earth

Mama Earth

Μετάδοση αγάπης για την ανθρώπινη φύση και το περιβάλλον, συνταγές και υγιεινός τρόπος ζωής, θετική γονεικότητα, φυσικός τοκετός και ότι προάγει την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες, απόψεις, εμπειρίες στο info@mamaearth.gr