Αγαπημένοι μου χορτοφάγοι σας έχω μία συνταγή του green cef Νίκου Γαιτάνου την οποία σίγουρα θα περάσετε στο βιβλίο συνταγών σας. Αυτή την Καθαρά Δευτέρα λοιπόν θα αλείψουμε και εμείς στη λαγάνα μας  κάτι τόσο ρόζ που θα ζηλέψουν και οι παμφάγοι!!

Υλικά

2  1/2 κ.σ λευκό γλυκό μίσο

1 κ.γ. φύκι νόρι τριμμένο

3 κ.σ. νερό

8 κ.σ. ηλιέλαιο

4 κ.σ. χυμό λεμόνι

30 γρ. ψωμί

70 γρ. βρασμένο παντζάρι

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι ή μπλέντερ και έτοιμο!!

Αλεξάνδρα Κύρκου

Αλεξάνδρα Κύρκου

Είμαι μαμά, σύζυγος και φίλη της χορτοφαγικής και της gluten free διατροφής. Αγαπώ τη φύση και οτιδήποτε προάγει την ψυχική και την σωματική υγεία του ανθρώπου. θα χαρώ να μοιραστώ το ταξίδι μου ,τον τρόπο ζωής ,τις συνταγές μου και ότι καινούργιο μαθαίνω ,βλέπω,ακούω απο τον κόσμο γύρω μου.Kατέχω δίπλωμα Ανατομίας και Παθολογίας(ΝΗS) καθώς και παιδικής διατροφής. Περιμένω και τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες,όνειρα. Στείλτε email στο   alexandra@mamaearth.gr