Γειά σας!! Αυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή ♥. Είναι πολύ γρήγορη, πανεύκολη και το αποτέλεσμα πολύ γευστικό.

 Υλικά

2 1/2 κούπες αλεύρι αμυγδάλου

1/2 κούπας λάδι καρύδας παρθένο*

2/3 της κούπας ζάχαρη καρύδας

5 αυγά

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 κ.γ. βανίλια

Ανακατεύουμε με χειροκίνητο μίξερ το λάδι καρύδας με τη ζάχαρη καρύδας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα και με τα υπόλοιπα υλικά. Λαδώνουμε με λάδι καρύδας τη φόρμα η οποία να είναι φόρμα τάρτας όχι του κέικ. Περιχύνουμε το μείγμα στην ταρτιέρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 17 με 18 λεπτά. Μην σας ανησυχήσει αν το κέικ είναι πολύ μαλακό. Εδώ είναι το μυστικό του!! Θα γίνει πολύ αφράτο.

Καλή σας απόλαυση ♥

*To λάδι καρύδας να είναι οπωσδήποτε παρθένο. Η συσκευασία θα γράφει ή ωμό ή ψυχρής έκθλιψης ή virgin. Σας το αναφέρω διότι είναι το μόνο που έχει πλούσιο άρωμα καρύδας σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που είναι άοσμα.

Αλεξάνδρα Κύρκου

Αλεξάνδρα Κύρκου

Είμαι μαμά, σύζυγος και φίλη της χορτοφαγικής και της gluten free διατροφής. Αγαπώ τη φύση και οτιδήποτε προάγει την ψυχική και την σωματική υγεία του ανθρώπου. θα χαρώ να μοιραστώ το ταξίδι μου ,τον τρόπο ζωής ,τις συνταγές μου και ότι καινούργιο μαθαίνω ,βλέπω,ακούω απο τον κόσμο γύρω μου.Kατέχω δίπλωμα Ανατομίας και Παθολογίας(ΝΗS) καθώς και παιδικής διατροφής. Περιμένω και τις δικές σας ιστορίες ,ιδέες,όνειρα. Στείλτε email στο   alexandra@mamaearth.gr